Veelgestelde vragen

FAQ – Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen over het Klantportaal van MEE & de Wering.

Algemeen

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe vraag ik een nieuwe aan?

Ga naar Inloggen. Naast de login button zie je de optie Wachtwoord vergeten. U komt nu op de pagina terecht waar u het wachtwoord kunt laten resetten (uw nieuwe wachtwoord ontvangt u per e-mail). Controleer voor de zekerheid ook uw spam box. Let op: het e-mailadres dat u hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar u mee inlogt.

Cursussen

Hoe vind ik een cursus?

Ga naar de website van MEE & de Wering. Ga naar de pagina cursusaanbod. Hier zie je een overzicht van de beschikbare cursussen. Door middel van de zoek filters links kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Ook kunt u direct een bepaalde cursus opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Ik kan een bepaalde cursus niet vinden. Wat moet ik nu doen?

Indien u na het zoeken de cursus toch niet heeft kunnen vinden, kan het zijn dat deze cursus op dit moment niet aangeboden wordt. Voor meer informatie over de desbetreffende cursus kunt u contact opnemen met MEE & de Wering. Neem contact met ons op

Hoe kan ik mij inschrijven voor een cursus?

Zoek de desbetreffende cursus op in het cursusaanbod en klik op de aanmeldknop. Klik nogmaals op de knop 'Inschrijven' rechts bovenaan de pagina. Log in, maak een account aan of schrijf je in zonder account en vul je gegevens in.

Waar kan ik zien op welke cursus ik ingeschreven ben?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat u bent ingelogd. Indien dat zo is kunt u na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm naar ” Mijn Cursussen”. Hier worden alle cursussen getoond waar u zich voor ingeschreven heeft.

Ik heb een vergissing gemaakt en wil mezelf uitschrijven voor een cursus, is dat ook via de website mogelijk?

Uitschrijven voor een cursus is op dit moment online niet mogelijk. Hiervoor moet u per email of telefonisch contact opnemen met Klantportaal MEE & de Wering. Neem contact met ons op of bel ons: 088 - 0075 000

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.