Lotgenotengroep Rouw na Partnerverlies West-Friesland (ochtend)

Inschrijven

Details

Van Wo 4 Januari 2023
Tot Zo 31 December 2023
Frequentie Elke maand
Dag Woensdag
Tijd 09:30 - 11:30
Prijs €0,00
Locatie MEE & de Wering Hoorn -
Type activiteit

Omschrijving

Nog 3 plekjes beschikbaar!!

Ontmoetingsgroep rouw (ook wel lotgenotengroep) is er voor mensen, die alleen zijn komen te staan na het overlijden van hun partner. 

 

Ontmoetingsgroep rouw (ook wel lotgenotengroep) is er voor mensen, die alleen zijn komen te staan na het overlijden van hun partner. 

Voor wie

Deelname is mogelijk voor inwoners (45+) van

  • Drechterland
  • Enkhuizen
  • Hoorn
  • Medemblik
  • Opmeer

Doel van de gespreksgroep

In de ontmoetingsgroep vind je een luisterend oor en begrip voor belevingen, verhalen, ergernissen en meer. Bijeenkomsten zijn informeel. 

Wat ga je doen?

Tijdens de bijeenkomsten wordt er gepraat. Door jouw verhaal te delen en door dat van een ander te luisteren voel je je minder alleen in dagelijkse dingen. Soms wordt en met creatieve middelen werkt. 

Bijzonderheden

Na aanmelding neemt een van de vrijwillige begeleiders contact met je op. Na een informatief gesprek (en als je dat wilt een keer proefdraaien) is je deelname officieel. De groep komt 11 keer per jaar bij elkaar (elke maand met uitzondering van augustus). Je bent welkom deel te nemen zo lang als je dat nodig hebt. Of dat nu een aantal maanden of een aantal jaar is. 

Wil je je aanmelden? Klik op de aanmeld- of inschrijf knop.

Let op! Een aanmelding is geen definitieve inschrijving. Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen nemen we contact met je op om de aanmelding te bespreken.

Dit zijn alle geplande bijeenkomsten voor deze cursus: